Upper-Middle Closing

Absolut Tisons.

Bra konferenshotell

När man ska åka på konferenshotell med jobbet så vill man ju att det ska vara ett bra ställe som man kommer att tycka om och som alla kommer att känna var ett bra ställe som man åkte till. Det är bra att det finns så många ställen som man kan åka till och som man kan vara på och som passar väldigt bra för just att ha en konferens på och så är det skönt att kunna ha ett hotell så att man kan stanna över och fortsätta dagen efter. Ja det är något som man vill och som jag känner är det som man vill göra. Det finns så mycket som kan vara bra och som man känner är det som man vill göra.

Hitta ett ställe som ni gillar

Ja man kan ju kolla med personalen och se vad det är som dom vill göra och som dom känner är det som man vill göra och som kan vara det som man kan göra. Dom kanske vet ställen som man ska vara på och som man kan ha kul på.
Ja det är kul att kunna planera in något så att man har något att se fram emot på jobbet då man vet att det kommer bli trevligt med jobb och lite roliga aktiviteter som femkamp eller likande. Ja det är lika bra att man kollar uppgett redan nu så att man kan planera in det under hösten så att det blir som en kick off för alla på företaget. Ja det är lika bra att man gör det nu så har man det klart och så kan man släppa det. 
Det finns som sagt väldigt många bra ställen som man kan åka till och som har allt som vill vill att dom ska erbjuda så det är bara att välja ett av dom.